8 + 4 parasta vinkkiä itsesi hoivaamiseen avioeron jälkeen

Avioero on elämänmuutos, joka voi aiheuttaa voimakkaita ja ristiriitaisia tunteita. Vaikka ero olisi ollut odotettu ja päätös yhteinen, se voi silti olla raskas ja tunteikas kokemus. Tunteiden käsittely avioeron jälkeen voi olla vaikeaa, mutta tärkeää, jotta voit aloittaa uuden elämän ja siirtyä eteenpäin.

Tässä on 8 parasta vinkkiä tunteiden käsittelyyn avioeron jälkeen:

 1. Anna itsellesi aikaa: Avioeron jälkeen on tärkeää antaa itselleen aikaa käsitellä tunteita ja sopeutua uuteen elämään. Älä odota pääseväsi yli eroon nopeasti, sillä se voi viedä aikaa ja vaatia kärsivällisyyttä.
 2. Puhu tunteistasi: Puhu ystävien, perheenjäsenten tai ammattiauttajien kanssa tunteistasi. He voivat auttaa sinua käsittelemään tunteita ja löytämään tapoja selviytyä.
 3. Kirjoita tunteistasi: Kirjoita päiväkirjaa tunteistasi ja ajatuksistasi. Kirjoittaminen voi auttaa purkamaan tunteita ja saamaan paremman käsityksen omasta tilanteesta.
 4. Harrasta liikuntaa: Liikunta voi auttaa purkamaan stressiä ja ahdistusta. Valitse liikuntamuoto, joka sopii sinulle, kuten kävely, juoksu, jooga tai tanssi.
 5. Anna itsellesi lupa surra: Älä yritä kieltää tunteitasi tai piilottaa niitä. Anna itsellesi lupa surra ja tuntea kaikki tunteet, joita ero sinussa herättää.
 6. Ole lempeä itsellesi: Muista, että avioero on raskas kokemus ja että tunteiden käsittely voi viedä aikaa. Ole lempeä itsellesi ja anna itsellesi aikaa paranemiseen.
 7. Etsi uusia mielenkiinnon kohteita: Etsi uusia mielenkiinnon kohteita, jotka auttavat sinua siirtymään eteenpäin. Aloita uusi harrastus, opettele uusi taito tai lähde matkalle.
 8. Keskity tulevaisuuteen: Avioeron jälkeen on lupa olla hajalla, mutta ethän jää kiinni siihen tunteeseen, jotta et sitten kiikkustuolissa 90-vuotiaana harmittele, miten elämä meni hukkaan!

Avioero on todellakin yksi elämän suurista muutoksista, joka voi aiheuttaa voimakkaita tunteita ja stressiä, vaikka se olisi lähtenyt omasta aloitteestasi. Tämän vuoksi on tärkeää muistaa pitää itsestään huolta, jotta voit käsitellä tunteita ja aloittaa uuden elämän.

Tässä on 4 parasta lisävinkkiä siitä, miten voit pitää itsestäsi huolta avioeron jälkeen:

 1. Hemmottele itsesäsi: Muista, että sinä olet tärkeä. Huolehdi itsestäsi, syö terveellisesti, nuku riittävästi ja liiku säännöllisesti. Flow Cosmeticsilla on laaja valikoima käsityönä Riihimäellä valmistettuja luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka auttavat sinua pitämään itsestäsi huolta. Heidän valikoimistaan löydät muun muassa ihonhoitotuotteita, joilla voit hemmotella itseäsi ja rentoutua stressin keskellä.
 2. Kuuntelee kirjoja ja rentoudu: Kirjojen kuunteleminen on loistava tapa rentoutua ja unohtaa hetkeksi elämän murheet. Storytelin avulla voit kuunnella äänikirjoja missä ja milloin tahansa. Tarjolla on tuhansia kirjoja ja äänikirjoja, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja löytämään uusia mielenkiinnon kohteita.
 3. Nauti kotiterapiasta: Loihdi itsestäsi kotiterapeutti. Piirrä tai kirjoita ulos tunteesi ja ajatuksesi. Tunnelmoi kynttilänvalossa. Flow Cosmeticsin valikoimasta löydät myös aromaterapiatuotteita, kuten eteerisiä öljyjä, joilla voit rentoutua ja lievittää stressiä.
 4. Harrasta liikuntaa: Liikunta auttaa sinua rentoutumaan ja pitämään mielen ja kehon terveenä, koska liike on lääkettä. Flow Cosmeticsilla on myös laaja valikoima luonnonmukaisia urheilutuotteita, kuten suolasaippuoita, jotka auttavat sinua palautumaan rankoista treeneistä.


Muista, että avioeron jälkeen on tärkeää pitää itsestään huolta. Flow Cosmeticsin ja Storytelin avulla voit löytää tapoja rentoutua ja pitää mielen ja kehon terveenä. Klikkaa linkkejä ja löydä tuotteet, jotka sopivat sinulle parhaiten ja saavat huulesi kääntymään hymyyn!

Samankaltaiset artikkelit