Top 10: Ei näin! Sanat, jotka saavat treffikumppanisi karkuun

Ensimmäiset treffit uuden ihmisen kanssa ovat aina jännittäviä, olit sitten deittaillut jo pidempään tai vasta aloittanut.

Tämä artikkeli antaa sinulle vinkkejä siitä, että mitä ei missään nimessä kannata sanoa ensimmäisillä treffeillä.

1. ”Kuinka paljon tienaat?”

On turvallista sanoa, että ensimmäiset treffit eivät ole oikea aika keskustella henkilökohtaisista talousasioista. Keskitytään paremminkin tuntemaan toinen ihminen eikä hänen pankkitilinsä saldo.

2. ”Exäni teki näin…”

Ex-puolisosta puhuminen voi luoda vaikutelman, että et ole vielä päässyt yli entisestä suhteestasi. Tässä vaiheessa keskityttäisiin mieluummin nykyhetkeen ja tulevaan.

3. ”Mitä mieltä olet lapsista/avioliitosta?”

Nämä aiheet ovat vakavia keskusteluja varten, eivätkä ehkä sovi ensimmäisille treffeille. Voimme jättää nämä kysymykset myöhemmille treffeille, kun tunnemme toisemme paremmin.

4. ”Näytät väsyneeltä.”

Vaikka tarkoituksesi olisikin olla huomaavainen, tällainen kommentti voi kuulostaa kriittiseltä ja loukkaavalta. Parempi keskittyä positiivisiin huomioihin.

5. ”Sinun pitäisi…”

Neuvoja ja ohjeita antavat kommentit saattavat saada treffikumppanisi tuntemaan olevansa arvostelun alla. Muistetaan, että ensimmäiset treffit ovat tutustumista varten, ei toisen ihmisen muuttamista.

6. ”Miksi olet vielä sinkku?”

Tämä kysymys voi tehdä toisen osapuolen olon epämukavaksi. Sinkkuuden syitä voi olla monia, ja niiden kaivelu ensimmäisillä treffeillä ei välttämättä luo rentoa tunnelmaa.

7. ”Haluan nähdä sinut uudelleen huomenna.”

Vaikka innostus ja kiinnostus ovatkin positiivisia asioita, liian nopea eteneminen saattaa säikäyttää toisen osapuolen. Annetaan suhteen edetä luonnolliseen tahtiin.

8. ”Kuinka monta suhdetta sinulla on ollut?”

Menneisyyden suhteiden määrä on henkilökohtainen asia, jota ei välttämättä haluta jakaa ensimmäisillä treffeillä. Parempi keskittyä nykyhetkeen ja tulevaan.

9. ”En ole koskaan treffaillut ketään, joka…”

Vertailemalla treffikumppania aikaisempiin kokemuksiin saatat saada hänet tuntemaan itsensä epämukavaksi tai arvostelluksi. Keskity siis ennemminkin siihen, mitä hänellä on tarjota ainutlaatuisena yksilönä.

10. ”Oletko aina ollut noin lyhyt/pitkä/laiha/lihava?”

Fyysiseen ulkonäköön liittyvät kysymykset tai kommentit, erityisesti ne, jotka saattavat vihjata negatiivisiin piirteisiin, ovat ehdottomasti kiellettyjä. Jokainen on ainutlaatuinen ja kaunis omalla tavallaan.

On itse asiassa vielä yksi juttu, eli myöskään ei kannata lähetellä itsestään saati oman kehon osista alastonkuvia.

Samankaltaiset artikkelit