|

Yksi pysäkki tunnelmalliseen uusperheen jouluun

Joulun valmisteluissa on usein se taipumus, että yksi henkilö jää kantamaan suurimman taakan. Uusperheissä tämä voi olla erityisen haastavaa, kun perheenjäsenten toiveet ja perinteet vaihtelevat. Tästä syystä suosittelemme koko perheen yhteistä suunnitteluhetkeä, jossa jokainen saa äänensä kuuluviin. Ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa suunnittelu kuin selata yhdessä MyDreamDay.fi:n ihania joulutuotteita, sekä keskittää hankinnat yhteen paikkaan?

MyDreamDay.fi tarjoaa monipuolisen valikoiman joulukoristeita, jotka sopivat jokaiseen makuun. Onko perheenjäseniä, jotka rakastavat perinteistä punaista ja kultaista? Vai kenties teini, joka haluaa jotain modernimpaa? Kaikki löytyy samasta paikasta!

MyDreamDay.fi tarjoaa kolme erilaista jouluteemaa, jotka auttavat sinua ja perhettäsi löytämään juuri teille sopivan joulutunnelman. Teemat ovat:

Perinteinen joulu

Tämä teema on omiaan, jos perheessäsi arvostetaan klassisia jouluperinteitä. Punainen, kulta ja vihreä ovat värejä, jotka luovat kodikkaan ja lämpimän tunnelman. Täydellinen valinta, jos kaipaatte joulua, joka on kuin suoraan lapsuuden muistoista. Tutustu perinteisen joulun teemaan.

Luonnollinen joulu

Jos perheesi kaipaa rauhallisempaa ja maanläheisempää joulua, tämä teema on teille. Luonnolliset materiaalit ja värit, kuten puu ja vihreä, luovat harmonisen ja rentouttavan ympäristön. Tutustu luonnollisen joulun teemaan.

Vaaleanpunainen joulu

Tämä teema on loistava valinta, jos haluatte tuoda joulunviettoon ripauksen leikkisyyttä ja väriä. Vaaleanpunainen joulu on moderni ja hauska tapa juhlistaa pyhiä, ja se sopii erityisen hyvin nuorekkaille ja trenditietoisille perheille. Tutustu vaaleanpunaisen joulun teemaan.

Yhteinen hetki keittiössä

Joulu ei ole joulu ilman herkullisia leivonnaisia ja makeita tuoksuja, jotka täyttävät kodin. MyDreamDay.fi tarjoaa laajan valikoiman leivontatarvikkeita, jotka tekevät yhteisestä leivontahetkestä entistä erityisemmän.

Valikoimasta löytyy erilaisia todella näyttäviä kakkuvuokia, kuten ”Chiffon Bundt Pan -kakkuvuoka” ja ”Braided Bundt Pan -kakkuvuoka”. Nämä tuotteet tuovat lisäväriä ja iloa leivonnaisiinne.

Jos haluatte lisätä ripauksen väriä leivonnaisiinne, MyDreamDay.fi tarjoaa erilaisia elintarvikevärejä ja koristeita. Esimerkiksi ”Syötävä tomuväri – kimalteleva punainen kupari” ja ”Kultaiset suklaanapit” ovat loistavia valintoja.

Leivonnaiset saavat ansaitsemansa huomion kauniissa kattauksessa. Valikoimasta löytyy erilaisia ihania ideoita kattaukseen, kuten ”Juuttikaitaliina pitsillä” tai ”Valkoiset lumihiutale-konfetit”, jotka sopivat erinomaisesti lahjaksi tai koristeeksi pöytään.

Katso MyDreamDay.fi:n kaikki jouluun liittyvä tarjonta.

Samankaltaiset artikkelit